Pastaroog singi ja rohelise sibulaga
Taas üks kiirelt valmiv roog pastast.
Vaja läheb:
pikka pastat, näiteks fettuccine, tagliatelle, tagliolini
ca 100 g võid
200-300-400 g sinki
kimp rohelist sibulat
pakk vahukoort
riivitud kõva juustu
soola
kaunistuseks maiserohelist
Valmistamine
Pasta keeta rohkes soolaga maitsestatud vees al dente ehk siis mitte väga pudruks. Pakil olevatest valmistamisaegadest võiks võtta väiksema arvu minuteid.
Samaaegselt pruunistada pannil võiga ribadeks lõigatud sink.
Kuumutatud singile lisada peenestatud sibul.
Vaja läheb:
pikka pastat, näiteks fettuccine, tagliatelle, tagliolini
ca 100 g võid
200-300-400 g sinki
kimp rohelist sibulat
pakk vahukoort
riivitud kõva juustu
soola
kaunistuseks maiserohelist
Valmistamine
Pasta keeta rohkes soolaga maitsestatud vees al dente ehk siis mitte väga pudruks. Pakil olevatest valmistamisaegadest võiks võtta väiksema arvu minuteid.
Samaaegselt pruunistada pannil võiga ribadeks lõigatud sink.
Kuumutatud singile lisada peenestatud sibul.
Praadida veel paar minutit ja lisada koor (loomulikult mitte vahustada) ja lasta keema
Pasta kurnata, asetada segamisnõusse ja valada üle kastmega ning segada. Peale riputada riivjuustu, kaunistada maitserrohelisega (peterselliga) ja serveerida kohe. Pilt sai tehtud enne riivjuustu ja maitserohelise lisamist.
Kommentaarid
Postita kommentaar