Praekartulid


 Koorida ja viilutada kartulid, asetada küpsetuskotti. Soovi korral võib lisada ka porgandeid. Porgandid võivad jääda al dente (ehk veidi krõmpsud), aga täiesti söödavad.

Lisada sool (pildil himaalaja sool), kurkum, magus tšillipipar, pipar, purustatud küüslauk, 2-3 supilusikatäit toiduõli.


Segada maitseained küpsetuskotis korralikult kartulitega.

Sulgeda küpsetuskott ja asetada pannile või küpsetusalusele ahju. Küpsetada 60 minutit 180 kraadises ahjus.

Lõigata küpsetuskott pealt lahti ja küpsetada veel 5-7 minutit 200kraadises ahjus.



Roog ongi valmis.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Marineeritud kilud ehk kojamehe kilud

Mulgikapsad

Guljašš